Jelpr

Bygg opp og administrer deres vikarpool med Jelpr

Jelpr er et verktøy som gjør det enkelt for deres kommune å bygge opp og administrere deres egen vikarpool. Jelpr hjelper dere med å bygge vikarpoolen, fylle på med nye dyktige vikarer, dele på vikarene og varsle de om ledige vikaroppdrag.

Jelpr koster ingenting for vikarene og kun en fast månedspris (fra kr 690,-) for kommunen.

Oslo kommune

Oslo kommune bruker Jelpr for å bygge opp en ressurspool med mennesker de kan være med å forme, lære opp og utvikle. Slik bygges en bærekraftig ressurspool som sparer kommunen og bydelene for tid og penger. Bydel Grorud er først ute og allerede i gang med å bygge sin ressurspool.

Gevinster

Hvilke gevinster kan din kommune høste ved å bruke Jelpr? Ønsker dere å bygge opp deres egen vikarpool og forenkle adminstrasjon og varsling ved å bruke Jelpr vil noen av gevinstene være:

  • Minimere bruken av vikarbyrå
  • Optimalisere utnyttelsen av vikarenes ledige kapasitet
  • Minske behovet for å rekruttere nye vikarer
  • Bruke mindre tid på varsling og oppfølging
  • Få mer fornøyde vikarer som blir hos dere lengre
  • Kostnadseffektiv rekruttering av nye vikarer
  • Kunne dele vikarer mellom ulike enheter

For deg som er arbeidsgiver

Ola ringer deg klokken 0600 og sier med hes stemme «jeg er syk i dag». Du har to timer på deg til å skaffe en som kan steppe inn for Ola. Har du noen?

Med Jelpr kan du ha din egen ressurspool tilgjengelig i løpet av kort tid. De siste månedene har flere kommuner sett viktigheten av å kunne ha en egen ressurspool med kvalifisert tilkallingshjelp å dra veksler på ved behov. Unormalt høyt sykefravær har gitt utfordrende dager for mange kommuner. Jelpr hjelper deg med å bygge, administrere, varsle og vedlikeholde deres ressurspool - kostnadseffektivt og brukervennlig.

En tilkallingshjelp er sjelden det evig. Med Jelpr har du verktøyet du trenger til langsiktig planlegging og rekruttering slik at du alltid har ressurser som kan holde kommunen deres i gang.

Det er null risiko forbundet med å prøve Jelpr - Jelpr har ingen bindingstid og koster kun fra kroner 590,- per måned.